Céges tréningekre


Céges csapatépítő tréningek különleges helyszíne lehet katamaránunk. A résztvevők megismerkedhetnek a vitorlázás alapszabályaival, kipróbálhatják a vitorlázást, mint csapat sportot, valamint megtanulhatnak csomókat kötni, manővereket végrehajtani. Remek alkalom a kollégák más terepen történő, csapatban való együttműködésének erősítésére, miközben kivételes szórakozási lehetőséget kínál. Megoldható kisebb one design verseny szervezése is más egyforma kishajók bevonásával, mely versenyt a zsűri a katamaránról élvezheti. Amennyiben csak a felhőtlen szórakozásnak adnák át magukat, a katamarán szintén tökéletes választás.


A csapatépítő tréningek mellett a katamarán kiváló helyszín partnertalálkozók esetén is. Lepje meg ügyfeleit a vitorlázás élményével és kössön üzletet a Balaton közepén!


Igény esetén a hajó fedélzetén cateringgel és hűsítő italokkal várjuk vendégeinket.

Programajánló

A feltüntetett programokon kívül számos programlehetőséget kínálunk Önöknek, melyet személyre szabva, igényeiknek megfelelően állítunk össze. A programok összeállításánál figyelembe vesszük a Balaton bor- és gasztronómiai rendezvényeit, gyerekprogramokat, fesztiválokat, koncerteket és vitorlás versenyeket. A programok igény szerint variálhatóak, kiegészíthetőek más programokkal.


Házi verseny

Szervezzen háziversenyt kollégáival a csapatszellem erősítéséért vagy pusztán az önfeledt kikapcsolódás élményéért. Ez idő alatt nincs telefon, e-mail, és ami a legfontosabb, nincs stressz! Szakadjon ki munkatársaival a szürke hétköznapokból és lazítsanak egy jót!

Borkóstoló a fedélzeten

Töltsön el pár órát a fedélzeten remek balatoni borok társaságában! A program egyedi atmoszféráját hangulatos zene teszi még tökéletesebbé.Tihanyi félsziget-kerülő túra

Indulás Balatonfüredről a Sajkodi Öbölbe, ahol megmártózhatnak a Balaton friss vizében, majd kikötés Tihany egyik kikötőjében, ahonnan kisvasút (igény esetén kisbusz) viszi a vendégeket a balatoni körpanorámával rendelkező Ferenc Pincébe. Egy hangulatos ebéd után visszaérkezés a kikötőbe, majd visszavitorlázás a kiinduló pontra, Balatonfüredre.


Alsóőrs – Balatonfűzfő

Indulás Alsóörsről, vitorlázás és fürdőzés a nyílt vízen, majd ebéd a balatonfűzfői Marina Kikötőben. Onnan kisbusz viszi a vendégeket a balatonfűzfői BOB pályához, ahol lehetőség nyílik a kalandpálya kipróbálására is. Az 1-2 órás programot követően visszaérkezés a Marina kikötőbe, ahol egy hangulatos ebédet fogyaszthatnak el a vendégek a Balaton parti Sirály vendéglőben. Étkezés után sétavitorlázással visszaérkezés Alsóörsre.


Keleti- vagy Nyugati-medence túra

Egész napos vitorlázás a Keleti- vagy Nyugati-medencében, napozással, fürdőzéssel megfűszerezve. Napközben egy kellemes ebéd egy választott kikötőben vagy a hajó fedélzetén. Borkedvelő társaság esetén a program színesíthető borkóstolóval szárazföldön vagy vízen.

Szigliget – Balatonszemes

Indulás Szigligetről Balatonszemesre, útközben fürdőzés a nyílt vízen. Kikötés után étkezés a híres Kistücsök étteremben, majd visszavitorlázás a kiindulópontra, Szigligetre.Szigliget – Badacsony

Indulás Szigligetről Badacsonyba, útközben fürdőzés a nyílt vízen. Kikötés után borkóstoló, ebéd bármelyik pincészetben, ahova Uazzal jutnak el a vendégek. majd visszavitorlázás Szigligetre. A program igény szerint variálható, kiegészíthető más programokkal.

 

KERESSEN MINKET BIZALOMMAL!

Telefonszámunk: +36 20 745 99 77, +36 20 745 99 88

E-mail címünk: info@yachtexpress.hu

 
//]]>