Hajóbérlés


Élje át a csodát, és ismerje meg a Balatont egy másik aspektusból! Béreljen katamaránt egy hosszú hétvégére vagy akár egy 1 hétre és fedezze fel a magyar tenger által kínált lehetőségeket luxus körülmények között!


Még sosem próbálta, de kedvet kapott és szeretne részese lenni az érzésnek, mikor a hajó szeli a habokat, a lágy szellő simogatja az arcát, miközben napfürdőzik, megmártózik a sosem látott tisztaságú vízben, érzi a víz illatát, miközben egy pohár bort kortyolgat ... Mindez most valóra válhat, hiszen képzett kapitányunk rendelkezésére áll és bevezeti egy olyan világba, melyről eddig még csak álmodni sem mert!

Programajánló

A feltüntetett programokon kívül számos programlehetőséget kínálunk Önöknek, melyet személyre szabva, igényeiknek megfelelően állítunk össze. A programok összeállításánál figyelembe vesszük a Balaton bor- és gasztronómiai rendezvényeit, gyerekprogramokat, fesztiválokat, koncerteket és vitorlás versenyeket. A programok igény szerint variálhatóak, kiegészíthetőek más programokkal.


Bor-túra

Szelje át a Balatont, miközben különleges borkóstolók, borvacsorák részese lehet! Ez a többnapos program lehetőség kínál a különféle balatoni borok megismerésére, ahol közvetlenül a helyi borászoktól ismerheti meg a borkészítés titkait és a különböző fajták történetét és így válik a borkóstolás egy felejthetetlen személyes élménnyé. A túra alatt minden nap másik kikötőben kötünk ki, így lehetősége nyílik megismerni a balatoni borvidék ezer arcát!

Balaton kerülő túra

Szelje át a Balatont, kössön ki minden este más kikötőben, s élvezze egy új balatoni kisváros vendégszeretetét! Az egész napos vitorlázást, fürdőzést követően vacsorázzon minden este más étteremben vagy akár egy híres strandi büfében, ahova már régóta szeretett volna eljutni, fedezze fel az adott város által kínált programokat vagy csak sétáljon a parton és csodálja a csillagokat.


Borkóstoló a fedélzeten

Töltsön el pár órát a fedélzeten remek balatoni borok társaságában! A program egyedi atmoszféráját hangulatos zene teszi még tökéletesebbé. 

KERESSEN MINKET BIZALOMMAL!

Telefonszámunk: +36 20 745 99 77, +36 20 745 99 88

E-mail címünk: info@yachtexpress.hu

 
//]]>