Party kedvelőknek


Katamaránunk egyedi hangtechnikája, külső – belső hangszórói fantasztikus hangulatot teremtenek, így igazi party hangulatban lehet fürdőzni a nyílt vízen és sütkérezni a víz felett, a két test között kifeszített hálón. A hangulat fokozására igény esetén egy mixer áll rendelkezésére. Egy ilyen hangulatban eltöltött legény-, lánybúcsú, baráti party örök élmény marad!

Programajánló

A feltüntetett programokon kívül számos programlehetőséget kínálunk Önöknek, melyet személyre szabva, igényeiknek megfelelően állítunk össze. A programok összeállításánál figyelembe vesszük a Balaton bor- és gasztronómiai rendezvényeit, gyerekprogramokat, fesztiválokat, koncerteket és vitorlás versenyeket. A programok igény szerint variálhatóak, kiegészíthetőek más programokkal.


Borkóstoló a fedélzeten

Töltsön el pár órát a fedélzeten remek balatoni borok társaságában! A program egyedi atmoszféráját hangulatos zene teszi még tökéletesebbé.Party-túra

Szálljon fel hajónkra és bulizza át a hétvégét! Az egész napos lazulást követően kikötés az egyik kikötőben, s a buli folytatódhat a szárazföldön akár bor- vagy zenei fesztiválon! Táncolni vágyóknak a Balaton part számos lehetőséget kínál!Legény- és lánybúcsú

Mi sem lehet tökéletesebb helyszín a házasulandó pár legény- vagy lánybúcsújára, mint a LAGOON 380 katamarán, ahol a város zajától távol, a víz közepén ringatózva idézhetik fel életük pillanatait barátaik társaságában, feledhetetlen élményt szerezve ezzel az egész társaságnak.


Bor-túra

Szelje át a Balatont, miközben különleges borkóstolók, borvacsorák részese lehet! Ez a többnapos program lehetőséget kínál a különféle balatoni borok megismerésére, ahol közvetlenül a helyi borászoktól ismerheti meg a borkészítés titkait és a különböző fajták történetét és így válik a borkóstolás egy felejthetetlen személyes élménnyé. A túra alatt minden nap másik kikötőben kötünk ki, így lehetősége nyílik megismerni a balatoni borvidék ezer arcát!


KERESSEN MINKET BIZALOMMAL!

Telefonszámunk: +36 20 745 99 77, +36 20 745 99 88

E-mail címünk: info@yachtexpress.hu

 
//]]>