Pihenni vágyóknak


Kitűnő szórakozási lehetőség baráti/családi társaságoknak vitorlással körbejárni a Balatont, vagy akár csak 1 napot eltölteni és a nyílt vízen fürdőzni, felfedezni a táj szépségeit, elfogyasztani egy-egy hűsítő italt egy ízletes tapast követően. A hajó stabilitása miatt a gyermekes családok is biztonságban élvezhetik a napsütést a Balaton közepén.


A katamarán különleges helyszíne lehet születésnapok, évfordulók ünneplésének is, de egyedi elképzelések megvalósítását is vállaljuk!

Programajánló

A feltüntetett programokon kívül számos programlehetőséget kínálunk Önnek, melyet személyre szabva, igényeinek megfelelően állítunk össze. A programok összeállításánál figyelembe vesszük a Balaton bor- és gasztronómiai rendezvényeit, gyerekprogramokat, fesztiválokat, koncerteket és vitorlás versenyeket. A programok igény szerint variálhatóak, kiegészíthetőek más programokkal.


Tihanyi félsziget-kerülő túra

Indulás Balatonfüredről a Sajkodi Öbölbe, ahol megmártózhatnak a Balaton friss vizében, majd kikötés Tihany egyik kikötőjében, ahonnan kisvasút (igény esetén kisbusz) viszi a vendégeket a balatoni körpanorámával rendelkező Ferenc Pincébe. Egy hangulatos ebéd után visszaérkezés a kikötőbe, majd visszavitorlázás a kiinduló pontra, Balatonfüredre.


Alsóőrs – Balatonfűzfő

Indulás Alsóörsről, vitorlázás és fürdőzés a nyílt vízen, majd ebéd a balatonfűzfői Marina Kikötőben. Onnan kisbusz viszi a vendégeket a balatonfűzfői BOB pályához, ahol lehetőség nyílik a kalandpálya kipróbálására is. Az 1-2 órás programot követően visszaérkezés a Marina kikötőbe, ahol egy hangulatos ebédet fogyaszthatnak el a vendégek a Balaton parti Sirály vendéglőben. Étkezés után sétavitorlázással visszaérkezés Alsóörsre.


Keleti- vagy Nyugati-medence túra

Egész napos vitorlázás a Keleti- vagy Nyugati-medencében, napozással, fürdőzéssel megfűszerezve. Napközben egy kellemes ebéd egy választott kikötőben vagy a hajó fedélzetén. Borkedvelő társaság esetén a program színesíthető borkóstolóval szárazföldön vagy vízen.

Szigliget – Balatonszemes

Indulás Szigligetről Balatonszemesre, útközben fürdőzés a nyílt vízen. Kikötés után étkezés a híres Kistücsök étteremben, majd visszavitorlázás a kiindulópontra, Szigligetre.Szigliget – Badacsony

Indulás Szigligetről Badacsonyba, útközben fürdőzés a nyílt vízen. Kikötés után borkóstoló, ebéd bármelyik pincészetben, ahova Uazzal jutnak el a vendégek. majd visszavitorlázás Szigligetre. A program igény szerint variálható, kiegészíthető más programokkal.

Borkóstoló a fedélzeten

Töltsön el pár órát a fedélzeten remek balatoni borok társaságában! A program egyedi atmoszféráját hangulatos zene teszi még tökéletesebbé.Bor-túra

Szelje át a Balatont, miközben különleges borkóstolók, borvacsorák részese lehet! Ez a többnapos program lehetőséget kínál a különféle balatoni borok megismerésére, ahol közvetlenül a helyi borászoktól ismerheti meg a borkészítés titkait és a különböző fajták történetét és így válik a borkóstolás egy felejthetetlen személyes élménnyé. A túra alatt minden nap másik kikötőben kötünk ki, így lehetősége nyílik megismerni a balatoni borvidék ezer arcát!Balaton kerülő túra

Szelje át a Balatont, kössön ki minden este más kikötőben, s élvezze egy új balatoni kisváros vendégszeretetét! Az egész napos vitorlázást, fürdőzést követően vacsorázzon minden este más étteremben vagy akár egy híres strandi büfében, ahova már régóta szeretett volna eljutni, fedezze fel az adott város által kínált programokat vagy csak sétáljon a parton és csodálja a csillagokat.KERESSEN MINKET BIZALOMMAL!

Telefonszámunk: +36 20 745 99 77, +36 20 745 99 88

E-mail címünk: info@yachtexpress.hu

 
//]]>